جمعه 9 آبان 1393

آغاز ثبت نام مرحله دوم سفر زیارتی مشهد مقدس برای دانشگاهیان متأهل

ارسال شده در روز سه شنبه 25 بهمن 1390 - 18:00:48

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم جهت رفاه حال دانشگاهیان متأهل برای سفر زیارتی مشهد مقدس ثبت نام می نماید.

با اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم مبنی بر آغاز مرحله دوم ثبت‌نام سفر فرهنگی و زیارتی مشهد مقدس ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان متأهل دانشگاه‌های کشور به موارد ذیل توجه نمایید:

زمان ثبت نام اولیه از 24 بهمن ماه تا 6 اسفند ماه سال جاری با مراجعه به سایت ستاد زیارت دفتر امور فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به آدرس www.zaaer.ir دانشگاهیان با ورود به سایت مذکور و مطالعه دقیق روش‌نامه سفر، تاریخ اولویت اعزام و محل اقامت خود را به مدت سه شب از تاریخ 28 اسفند90 تا 30 خرداد 91 مشخص نمایند.

اقامت دانشگاهیان در مشهد مقدس به صورت متمرکز خواهد بود و ستاد زیارت برنامه‌هایی از قبیل زیارت دسته جمعی حرم مطهر امام رضا (ع)، معرفی اماکن اطراف حرم، بازدید از کتابخانه وموزه آستان قدس رضوی، بازدید از آرامگاه فردوسی و برگزاری مسابقات فرهنگی در طول سه شب اقامت دانشگاهیان و خانواده‌هایشان خواهد داشت.

شایسته یادآوری است دانشگاهیان از حداقل تخفیف 35 تا 40 درصد بهره مند می شوند.

سه شنبه 25 بهمن 1390 - 18:10:31