۲۱ خرداد ۱۴۰۲
جستجو در وبگاه

 اداره‌ی خوابگاه‌های دانشجویی

   رییس اداره‌ی خوابگاه‌های دانشجویی : مهدی فلاح

اداره‌ی خوابگاه ها با هدف واگذاری خوابگاه و اسکان دانشجویان (اعم از جدید الورود و دانشجویان قدیم) و ایجاد محیطی امن و آرام، شاداب و مجهز به امکانات زندگی دانشجویی برای دانشجویان، انجام وظیفه می‌نماید. این اداره تلاش می‌کند با فضاهای تقریباً ثابتی که در اختیار دارد براساس مجموعه‌ی امتیازهای مربوطه، تعداد محدودی از دانشجویان متقاضی خوابگاه را اسکان دهد و این امر در ابتدای هر نیمسال تحصیلی انجام می‌شود. برآورد و ارایه‌ی گزارش از تعمیرات جزئی و اساسی لازم در هر خوابگاه و تهیه تجهیزات مورد نیاز خوابگاه از دیگر وظایف مهم اداره‌ی خوابگاه‌های دانشگاه است.

ثبت نام خوابگاه:

تکمیل فرم درخواست به منزله اختصاص صددرصد خوابگاه نیست، بلکه پس از ثبت نام و بررسی آمار ثبت نام کنندگان، لیست نهایی اعلام می‌گردد.

دانشجویان می توانند جهت درخواست خوابگاه به سامانه معاونت دانشجویی بوستان مراجعه نموده، و از طریق کارتابل دانشجویان با وارد نمودن نام کاربری و کلمه عبور وارد صفحه اصلی این سامانه شوند و درخواست خوابگاه خود را ثبت نام نمایند.

نکات مهم در سال تحصیلی جدید:

  •  کلیه‌ی دانشجویان می‌بایست بدهی‌های معوقه خوابگاه خود را در ابتدای نیمسال جدید پرداخت نمایند. اجاره بهای هر نیمسال تحصیلی در زمان مشخص شده (در ابتدای هر نیمسال تحصیلی) پرداخت می‌شود. برای این منظور لازم است دانشجویان جهت دریافت فیش به اداره‌ی خوابگاه‌ها مراجعه نمایند.
  • کارت دانشجویی دانشجویانی که خوابگاه و اتاق ایشان مشخص شده، جهت ورود و خروج ایشان از گیت‌های سر درب خوابگاه و همچنین رزروغذای هفتگی، از شروع نیمسال تحصیلی فعال است. به همین ترتیب دانشجویانی که به هر دلیل مشمول دریافت خوابگاه نشده‌اند (پس از اعلام نتایج نهایی از طرف اداره کل امور دانشجویی) نمی‌توانند از گیت‌های ورودی سر درب خوابگاه‌ها وارد شوند و از ورود ایشان به داخل مجتمع ممانعت به عمل خواهد آمد.
  • دانشجویانی که خوابگاه دولتی دریافت ننموده‌اند می‌توانند به خوابگاه‌های خودگردان زیر نظر دانشگاه مراجعه نموده، و مسوولین خوابگاه‌های خودگردان نیز موظفند اطلاعات لازم ار در خصوص میزان اجاره بها قرارداد و تعهدات، مقررات و آیین نامه‌های لازم در اختیار والدین دانشجویان قرار دهند. 
  • دانشجویانی که خوابگاه دولتی دریافت ننموده اند می توانند به خوابگاه های خودگردان زیر نظر دانشگاه مراجعه نموده و ثبت نام کنند. در صورت تمایل، اداره خوابگاه ها اطلاعات لازم را در مورد اسامی خوابگاه های خودگردان، میزان اجاره بها، قرارداد و تعهدات ایشان را در اختیار والدین قرار خواهد داد.
  • والدین نیز باید پس از ثبت نام دانشجوی خود در خوابگاه ها، ارتباط مستمر خود را با مسؤولین خوابگاه فرزند خود حفظ نموده و از طریق ایشان از وضعیت حضور و غیاب ،ورود و خروج و ... دانشجوی خود اطلاع یابند. 

اهم وظایف دانشجو در زمان سکونت در خوابگاه :

  1.  احترام به شعائر و رعایت مقررات و قوانین جمهوری اسلامی ایران الزامی است.
  2. رعایت ادب و احترام متقابل بین دانشجویان و مسوولین خوابگاه الزامی است و دانشجویان باید در کلیه امور خوابگاه با مسوولین خوابگاه همکاری نمایند.
  3.  دانشجویان باید آرامش و سکوت در تمامی ساعات سکونت در خوابگاه - به ویژه بین ساعات11شب الی 6:30 صبح فردا - را رعایت نمایند و از ایجاد هر گونه مزاحمت که موجب سلب آرامش ساکنان خوابگاه گردد از قبیل (ایجاد سرو صدا، بلند نمودن بیش از حد صدای رادیو و تلویزیون، نواختن ابزار و آلات موسیقی، استعمال دخانیات و ...) خودداری کنند.
  4.   ساعت ورود و خروج مجاز در خوابگاه بر حسب فصول سال و نوع خوابگاه از سوی اداره امور خوابگاه‌ها تعیین و اعلام می‌گردد.
  5.   تامین لوازم شخصی، پتو، ملحفه، بالش، تشک و... بر عهده دانشجو است.
  6.   دانشجو باید خوابگاه را براساس اعلام معاونت دانشجویی دانشگاه در مهلت تعیین شده تخلیه و کلید مربوطه را تحویل مسوول خوابگاه نمایند.
  7.   هر دانشجو موظف به حفظ اموال شخصی خود خواهد بود و مسوول خوابگاه در این رابطه مسئولیتی ندارد.
  8.   دانشجو نباید در اتاق مسکونی خود اشیاء و لوازم عمومی خوابگاه را نگهداری، و از آن استفاده نماید.
  9.   تغییر یا تعویض قفل و سایر وسایل سکونت دانشجو بدون اجازه کتبی اداره امور خوابگاه‌ها ممنوع است.
  10.   در صورتی که در امور تاسیساتی اتاق‌های مسکونی خوابگاه از قبیل کلید و پریز برق، انشعابات آب و گاز و خللی پیش آید دانشجو باید به مسوول خوابگاه اطلاع دهد تا بررسی و اقدام لازم به عمل آید. مسئولیت عدم اطلاع از موارد فوق و یا دخالت مستقیم در این امور اگر باعث به وجود آمدن ضایعات جانی و مالی شود به عهده دانشجویان ساکن در آن محل است.
  11.   نگهداری و استفاده از ابزار آلات غیر قانونی از قبیل ( لوازم قمار، نوارهای مبتذل، اسلحه سرد و گرم و ...) در خوابگاه‌های دانشجویی ممنوع است.
  12.   دانشجویان بایداز وسایل تحویلی خود به دقت نگهداری کنند و هنگام تسویه، وسایل تحویلی را سالم تحویل دهند و در صورت وارد نمودن خسارات به اموال و فضای خوابگاهی باید خسارات وارده را جبران نمایند.
  13.   دانشجویان برای جابه جایی اتاق یا خوابگاه باید درخواست داده تا در صورت امکان، اتاق یا خوابگاه آن‌ها تغییر یابد در غیر این صورت حق جابه جایی اتاق را ندارند.
  14.   چنانچه بستگان یا دوستان دانشجویان به عنوان میهمان مراجعه نمایند پس از ارائه کارت شناسایی و تکمیل فرم ورودی به همراه میزبان می‌توانند با دانشجو دیدار کنند. ساعات ملاقات بنا بر تناسب فصل از طرف اداره امور خوابگاه‌ها تعیین می‌شود. در هر صورت اقامت شبانه میهمان بدون اجازه اداره خوابگاه‌ها ممنوع است.
  15.   رعایت پوشش متعارف و مناسب در داخل اتاق‌ها و سالن‌های عمومی خوابگاه‌های دانشجویی و مجتمع خوابگاه‌ها الزامی می‌باشد.
  16.   کلیه دانشجویان در خوابگاه باید نظافت و بهداشت را در اتاق و تمام محوطه خوابگاه رعایت نمایند.
  17.   نظافت داخل یخچال‌ها به عهده خود دانشجویان است.
  18.   دانشجو حق طبخ غذا در اتاق مسکونی خود ندارد.
  19.   دانشجویان باید از اصلاح مو در آشپزخانه‌ها و گذاشتن ظروف کثیف درآشپزخانه ها و لباس های کثیف در حمام‌ها خودداری نمایند.
  20.   استعمال مواد مخدر توهم زا، نیروزا، روانگردان، شرب خمر و یا قمار و همچنین مداخله در خرید و فروش و توزیع این مواد در کیه اماکن خوابگاه ممنوع است.
  21.   استفاده از فرآورده‌های نمایشی و گویشی و نوشتاری غیر مجاز و یا مداخله در خرید و فروش و توزیع و تکثیر اینگونه محصولات در سطح اماکن خوابگاهی ممنوع می‌باشد.
  22.   ایجاد مزاحمت، اذیت و آزاد دیگر دانشجویان در سطح اماکن خوابگاهی ممنوع است.
  23.   نصب کردن پوستر، بنر، پرچم، اطلاعیه و هر گونه تبلیغ بدون هماهنگی اداره خوابگاه‌ها در کلیه اماکن خوابگاه خاصّه اتاقهای دانشجویی ممنوع است.

اقامت شبانه دانشجوی خواهر خارج از خوابگاه با رعایت موارد زیر امکان پذیر است:

  • دانشجو می‌تواند بعضی از شب‌ها فقط در منازل خویشاوندان ساکن در شهر که قبلاً مشخصات آدرس و نسبت آن‌ها با دانشجو در فرم مربوطه قید شده و به تایید اولیای قانونی او رسیده است با رعایت سایر موارد حداکثر دو شب در هفته اقامت نمایند.
  • دانشجوی متقاضی موظف است مراتب را در وقت تعیین شده توسط اداره امور خوابگاه‌ها کتباً به مسؤول خوابگاه اطلاع دهد و مشخصات خویشاوند خود را در فرم مربوطه یادفتر ثبت نماید.

دانشجوی خواهری که مایل باشد در ایام تعطیل به شهرهای محل اقامت بستگان نزدیک خود مسافرت کند ملزم به رعایت موارد زیر است:

  1.   دانشجو موظف است قبلاً مدت مسافرت خود را مشخص نموده و مراتب را کتبی به مسوول خوابگاه اطلاع داده و آدرس و مشخصات خویشاوند خود را دقیقا در  فرم مربوطه یا دفتر ثبت نماید.
  2.   مسؤول خوابگاه موظف است در خواست دانشجو را با مشخصات و آدرس خویشاوند دانشجو که قبلاً در فرم مربوطه قید و به تأیید اولیای وی رسیده است تطبیق داده و در صورت صحت آن به دانشجو مجوز کتبی خروج از خوابگاه را بدهد.
  3.   دانشجو پس از بازگشت از مسافرت موظف است حضور خود را به مسوول خوابگاه اعلام نموده و یا در دفتر یا فرم مربوطه ثبت نماید.
  4.   در صورت تأخیر دانشجو موظف است مدارک لازم مبنی برموجه بودن تأخیر خود را به مسوول خوابگاه ارایه نماید.
  5.   دانشجو موظف است فرم تحویل اقلام موجود د راتاق را تکمیل کرده و پس از امضاء آن را به مسوول خوابگاه تحویل دهد.
  6.   بدیهی است رعایت موارد مذکور موجب برخورد برابر قانون و حذف امتیاز تخصیص خوابگاه در ترم آتی می‌شود.                                                          

در حال حاضر این مجموعه دارای 10 خوابگاه می‌باشد

  • 5 خوابگاه مختص دانشجویان پسر
  • 4 خوابگاه مختص دانشجویان دختر
  • 1 خوابگاه متاهلین

یک خوابگاه دانشجویی با ظرفیت 350 نفر در حال ساخت در مجموعه رفاهی می‌باشد.

همکاران


 

ردیف نام و نام خانوادگی سمت شماره تماس
1 مهدی فلاح سرپرست اداره‌ی خوابگاه‌ها 02833902200
2 علی مرادی تدارکات اداره‌ی خوابگاه‌ها 02833902201
3 جواد نورمحمدی کارشناس اداره‌ی خوابگاه‌ها 02833902202
4 سکینه شمشادی  کارشناس اداره خوابگاه‌ها 02833902204
5 مریم سهرابی کارشناس اداره‌ی خوابگاه‌ها 02833902205

 

                                                                              آدرس و مشخصات خوابگاه‌ها

 

ر نام خوابگاه آدرس جنسیت  مدیر خوابگاه شماره تماس
1 مرحوم ابوترابی مجتمع خوابگاه‌های دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) خواهران خانم حسینی 02833902247
2 شهید بابایی مجتمع خوابگاه‌های دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) خواهران خانم رضایی 02833902246
3 امامی مجتمع خوابگاه‌های دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) خواهران خانم رضایی 02833902244
4 شهید رجایی مجتمع خوابگاه‌های دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برادران آقای دولت آبادیان 02833902240
5 علامه رفیعی مجتمع خوابگاه‌های دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برادران آقای مرادی 02833902242
6 کوثر مجتمع خوابگاه‌های دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) خواهران خانم موسوی 02833902243
7 شهید باهنر مجتمع خوابگاه‌های دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برادران آقای نجاری 02833902241
8 سردار شهید سلیمانی خیابان نوروزیان نرسیده به کانال حکمت 30 پلاک 164 برادران آقای مافی 02833660727
9 فلسطین خیابان نوروزیان نرسیده به کانال حکمت 30 پلاک 161 برادران آقای فیض اللهی 02833665068
10 شهید چمران مجتمع خوابگاه‌های دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) متاهلین آقای سلطان آبادی 02833902245
بروزرسانی : شنبه 28 آبان 1401 - 11:45:39
مسئولیت تولید و بروزرسانی محتوای این صفحه بر عهده ---- است.